Spoilers 31 december t/m 4 januari

Aflevering 3291 – 31.12.2012 Eddy heeft een week congé. Jana komt logeren bij Tibo, die net de kans krijgt om naar het buitenland te gaan. Marianne en Lynn groeien naar elkaar toe. Ann heeft nergens zin in. Simonne doet een schrikwekkende ontdekking. Het afscheid van Katrien wordt gevierd. Voor Jana verloopt oudjaar niet zoals gedacht.

Aflevering 3292 – 01.01.2013 Frank probeert Simonne te overtuigen van zijn goede bedoelingen. Franky twijfelt sterk of hij het aankan om voor Jana te zorgen terwijl Tibo weg is. Ann en Mayra verzoenen zich. Marianne krijgt een leuke uitnodiging. Geert blijft er niet onbewogen bij dat Marianne verder gaat met haar leven. Katrien vertrekt naar de luchthaven.

Aflevering 3293 – 02.01.2013 Simonne legt Luc op de rooster. Julia mist haar dochters. Britney moet haar nieuwjaarsbrief voorlezen, maar dat verloopt niet echt zoals het moet. Femke denkt dat er meer aan de hand is en schakelt hulp in. Jana liegt tegen Franky. Peter en Peggy zien hun droom stap voor stap in vervulling gaan, tot op het moment dat Ann erbij betrokken wordt.

Aflevering 3294 – 03.01.2013 Ann heeft goed en slecht nieuws voor Peggy. Rosa wil dat Jenny Peggy en Peter helpt. Ivo Courtois heeft een verrassing voor Marianne, maar het is Geert die ermee wordt geconfronteerd. Eddy wil met Nancy een laat vervolg breien aan hun huwelijksdag. Jana lucht haar hart tegen Franky, maar die voelt zich niet gelukkig met de situatie.

Aflevering 3295 – 04.01.2013 Tibo stelt, vóór zijn vertrek, regels op voor Jana, maar Franky is er niet gerust in. Jenny doet haar uiterste best om te bemiddelen bij Marianne. Tussen Femke en Peggy wordt de vriendschap stilaan terug hersteld, tot ongenoegen van Peter. De verrassing van Eddy voor Nancy eindigt in mineur. Femke is kwaad op Tim.