Het populairste thuispersonage van het jaar 2012

Het is eindelijk zover! Na lang wachten staat de belangrijkste pop poll van het jaar online. Vanuit alle uithoeken van de wereld kan nu worden gestemd op het populairste Thuispersonage 2012. Drie weken lang konnen Thuisfans in de voorrondes hun grootste favorieten nomineren, dit zowel op het thuisforum als op de thuisfansite. Er werd massaal gestemd en wij danken u daar hartelijk voor!


In een ongemeen spannende nek-aan-nekrace werden door u genomineerd in de categorie Thuisankers: de man met de meeste kinderen in Thuis: Frank Bomans! De knapste ros van Thuis: Simonne Backx! En de liefste tang uit Thuis: Marianne Bastiaens!

In de categorie Boegbeelden is quasi de volledige familie Van Notegem/De Grote genomineerd: de knapste vrouw van Thuis: Femke De Grote! De zotste doos in Thuis: Nancy De Grote! En de grootste slurf van Thuis: Eddy Van Notegem!

Zij nemen het de komende weken op tegen de genomineerden uit de categorie Dummies: de knapste man uit Thuis: Bram Scheepers! De beste flik uit Thuis: Tim Cremers! En de beste muzikant van Thuis: Jens De Belder!

Dankzij de gegeerde wildcard van deze pop poll (de beste nummer vier) gaat eveneens rechtstreeks door naar de finale niemand minder dan het personage met de grootste honger in Thuis: Peggy Verbeeck!

U kunt nu stemmen op maximaal drie genomineerden. Eén van hen zal op donderdag 3 januari 2013 de prijs wegkapen van POPULAIRSTE THUISPERSONAGE VAN HET JAAR 2012. Laat uw stem horen en kies mee wie de felbegeerde trofee mee naar (T)huis mag nemen !

 

[poll id=”26″]