Eddy en Nancy trouwen !

Nancy en Eddy geven elkaar op 28 december het jawoord! De aanloop naar die grote dag verliep nochtans niet van een leien dakje. Eddy moest zijn brouwerij opgeven met een stevige financiële kater tot gevolg en Nancy moest dus met veel spijt afscheid nemen van haar plannen voor een groots sprookjeshuwelijk.

thuis_a3290_eddynancy_5df46sdRuzies, discussies, een tijdelijke onderbreking van hun verloving en een uit de hand gelopen vrijgezellenavond van Eddy: het zag er een hele tijd niet goed uit voor het koppel. Maar de liefde overwint alles. Eddy beseft dat hij niet kan leven zonder zijn Nancy en Nancy geeft toe dat al die glitter en glamour niet noodzakelijk is voor hun geluk.

Ondanks alle tegenslagen willen Nancy en Eddy toch genieten van hun trouwdag, zonder groot feest maar gewoon met elkaar, Britney en Femke. Een korte stop in Zus & Zo voor een frisse pint samen met de vrienden sluiten ze ook niet uit. En nadien kan Nancy gewoon gaan poetsen bij madame Marianne. Maar wat Nancy en Eddy niet weten, is dat Femke met de hulp van Tim en al hun vrienden stiekem een groot verrassingsfeest in elkaar aan het steken is.

 

Bron: Een.be

Afbeelding © VRT