Spoilers 24 december t/m 28 december

Aflevering 3286 – 24.12.2012 Simonne praat haar mond voorbij tegen Julia, waardoor Luc in nauwe schoentjes komt te staan. Marianne nodigt Geert uit om samen Kerstmis te vieren. Lynn is zenuwachtig voor het etentje bij Marianne. Waldek en Rosa hebben een warm moment. Nancy is kwaad op Eddy en ziet haar huwelijk somber in.

Aflevering 3287 – 25.12.2012 Het kerstfeest van de Bomansen verloopt goed, tot Frank Luc betrapt bij hem thuis. Ze sluiten een deal. Katrien krijgt goed nieuws, maar ze weet niet hoe ze dit moet vertellen aan Julia en vindt steun bij Kristof. Tim en Femke worden uitgenodigd bij Nancy en Eddy. Voor Jana eindigt het kerstfeest met romantiek.

Aflevering 3288 – 26.12.2012 Luc verbrandt het verleden, maar dat is buiten Frank gerekend. Marianne kan Geert niet loslaten. Julia verneemt het grote nieuws van Katrien. Peggy en Peter staan weer een stap dichter bij het waarmaken van hun toekomstplannen. Frank en Waldek helpen bij het huwelijk van Nancy en Eddy. Ann voelt zich nutteloos. Lynn bakt zoete broodjes bij Marianne.

Aflevering 3289 – 27.12.2012 Luc betrapt Jana met haar nieuwe vriend. Julia beseft dat ze niet anders kan dan Katrien los te laten. Peggy heeft schrik dat het verleden in de weg zal staan voor hun toekomst en zij is niet de enige die zich vragen stelt. Nancy en Eddy sluiten hun laatste avond voor het huwelijk traditioneel alleen af. Dit zorgt voor leuke ambiance bij Tim.

Aflevering 3290 – 28.12.2012 Tussen Luc en Frank lijken alle onenigheden van de baan. Nancy valt op haar grote dag van de ene verrassing in de andere. Ann daarentegen voelt zich bekeken op het huwelijksfeest. Marianne is jaloers. Peggy wordt ontnuchterd in verband met de plannen van haar en Peter. Jana heeft alleen maar oog voor haar nieuwe liefde. Simonne vangt Julia op.