Spoilers week 9: 28 oktober t/m 1 november

Aflevering 3441 – maandag 28 oktober 2013
Rosa maakt zich zorgen, maar Waldek steunt haar. De spanning tussen Ann en Mayra loopt hoog op. Tim zit in zak en as, maar vindt een luisterend oor bij een oude vriendin. Nancy is in shock. Simonne heeft het moeilijk met het vertrek van Franky en Tibo. Ten huize van Julia gaat het er niet altijd even vrolijk aan toe.

Aflevering 3442 – dinsdag 29 oktober 2013
Nancy kan bij Julia op geen begrip rekenen. Alles wordt in orde gebracht voor een leuke Halloween in de Frens, maar Bram krijgt het moeilijk. Emma krijgt haar eerste gitaarles en ook Frank begint aan zijn eerste werkdag. Ann en Mayra komen tot een akkoord, maar niet zonder specifieke voorwaarden. Tim worstelt met zijn schuldgevoel.

Aflevering 3443 – woensdag 30 oktober 2013
Er is nieuws over de Zus & Zo. Tim wordt geconfronteerd met Rosa. Mayra heeft nagedacht over de voorwaarde van Ann. Jens haalt grapjes uit in de Frens, maar bij Bram ligt het nog altijd gevoelig. Frank moet wennen aan zijn nieuwe baas. Julia ergert zich meer en meer aan Nancy.

Aflevering 3444 – donderdag 31 oktober 2013
Jenny houdt informatie in verband met de Zus & Zo achter voor Rosa. Nancy is ontroostbaar en Julia excuseert zich. Frank mag complimenten in ontvangst nemen op zijn werk. Jens krijgt een koekje van eigen deeg, maar dat valt in verkeerde aarde bij Bram. Tim kan zijn nieuwsgierigheid niet bedwingen. Peter krijgt goed nieuws.

Aflevering 3445 – vrijdag 1 november 2013
Peggy krijgt een serieuze tegenslag te verwerken. Emma wordt gestraft door Judith. Bram, Jana, Simonne en Frank gaan samen naar het kerkhof waar ze geconfronteerd worden met een verrassing. Tom wordt uitgenodigd bij Ann en Mayra.