Spoilers week 5: 30 september t/m 4 oktober

Aflevering 3421 – maandag 30 september 2013
Simonne en Peggy proberen alles uit te praten. Julia is blij met haar nieuwe job en thuis gaat alles terug beter. Judith krijgt een ongewenste patiënt over de vloer. Frank probeert Franky op te vangen en ook Bram steunt Franky ten volle. Judith heeft het niet gemakkelijk met haar kinderen, gelukkig is er Tom. Ze is klaar om een volgende stap te zetten.

Aflevering 3422 – dinsdag 1 oktober 2013
Tom en Judith brengen Marianne en Geert een bezoekje. Julia verneemt slecht nieuws van haar twee dochters. Rosa organiseert een pannenkoekenwedstrijd in de Zus en Zo. Simonne krijgt goede raad van Ann. Frank probeert zijn zoon te troosten en stapt naar Tibo. Eddy doet zijn beklag over Nancy.

Aflevering 3423 – woensdag 2 oktober 2013
Het einde van de fraudezaak lijkt in zicht. Lowie neemt een belangrijke beslissing. Iedereen maakt zich klaar voor het verdict. Jenny wil zich tegenover Rosa bewijzen. Kurt heeft een zakelijk voorstel voor Mayra. Jens wil Franky helpen. Waldek krijgt een verrassend telefoontje. Jana vindt steun bij haar mama.

Aflevering 3424 – donderdag 3 oktober 2013
Waldek heeft grootse plannen. Peggy en Peter dromen over hun huwelijksreis. Op de kaartavond krijgt Jenny het moeilijk. Midden in de nacht klinken er vreemde geluiden op het erf. Ellen moet alweer vertrekken op zakenreis.

Aflevering 3425 – vrijdag 4 oktober 2013
Lowie beseft dat zijn vrije tijd voorlopig niet veel meer zal voorstellen. Julia komt op haar beslissing terug en maakt er twee mensen heel gelukkig mee. Frank verrast Simonne. Waldek lanceert zijn wild idee bij Rosa. Jenny vindt in Nancy een bondgenoot. Bram en Jana ontvangen een cadeau waar ze niet echt blij van worden.