Spoilers week 3: 15 september t/m 19 september

Aflevering 3606 – maandag 15 september 2014
Frank maakt zich zorgen om Peggy. Jana neemt afstand van Lowie en Olivia. Yvette wordt bedankt voor bewezen diensten. Judith is de wanhoop nabij; elke dag zonder Emma is een ware marteling. Tim blijft niet bij de pakken zitten. Ann opent opnieuw de praktijk.

Aflevering 3607 – dinsdag 16 september 2014
Waldek licht Peggy in over de brief die is toegekomen voor haar. Het is een belangrijke dag voor Marianne. Jana wil Lowie niet verliezen. Eddy moet babysitten op Lucas. De zoektocht naar Emma gaat voort.

Aflevering 3608 – woensdag 17 september 2014
Danny gaat tot het uiterste om Emma te vinden en zet Geert onder druk. Lowie zet Jana op haar plaats. Marianne verneemt dat zij niet de enige is die in het ziekenhuis ligt. Met Judith gaat het van kwaad naar erger. Tim vindt een doorbraak in de zaak rond Emma. Peggy blijft vechten.

Aflevering 3609 – donderdag 18 september 2014
Tim is ervan overtuigd dat hij op een juist spoor zit. Marianne heeft het moeilijk. Een confrontatie tussen Toon en Peter loopt uit de hand. Paulien krijgt een verrassend telefoontje. Sam heeft goed nieuws voor Lowie. Jana is woedend op Luc.

Aflevering 3610 – vrijdag 19 september 2014
Er is een personeelstekort in de Zus & Zo. Marianne krijgt nieuwe informatie over Geert. Adil is kwaad op Toon. Tims doorzettingsvermogen wordt beloond. Yvette probeert de jongeren te verzoenen. Mayra steunt Ann.