Spoilers week 2: 8 september t/m 12 september

Aflevering 3601 – maandag 8 september 2014
Peter is vastbesloten om Peggy haar straf niet te laten ontlopen. Ann probeert een gesprek aan te knopen met haar moeder.  Luc moet de hulp van Toon inschakelen. Judith en Tom hebben een meningsverschil.  De bewijzen tegen Geert stapelen zich op. Lowie heeft grote plannen met zijn erfenis.

Aflevering 3602 – dinsdag 9 september 2014
Hélène probeert Judith op te vangen. Marianne lucht haar hart bij Jenny. Luc schakelt extra hulp in voor zijn evenementen. Het is druk in de Zus & Zo. Het onderzoek naar Emma neemt opnieuw een heel andere wending. Tom krijgt het hard te verduren.

Aflevering 3603 – woensdag 10 september 2014
Danny en Tim zetten alles op alles om Emma te vinden. Lowie vangt Stan op. Er zijn spanningen tussen Jana en Olivia. Sam tracht Lowie met beide voeten op de grond te zetten. Waldek ontvangt een brief voor Peggy.

Aflevering 3604 – donderdag 11 september 2014
Judith krijgt verrassend bezoek. Tim bijt zich vast in het onderzoek. Waldek krijgt hulp uit onverwachte hoek.
Geert wil zijn onschuld bewijzen. Sam heeft een voorstel voor Lowie. Toon is verrast als hij de groep ziet waarmee hij gaat fietsen.

Aflevering 3605 – vrijdag 12 september 2014
Er worden nieuwe sporen gevonden in het onderzoek naar Emma. Peggy komt thuis en heeft nieuwe energie. Lowie, Olivia en Jana leggen hun theoretisch rijexamen af. Marianne heeft nieuws voor Ann. Jana lucht haar hart bij Yvette. Sam en Lowie komen tot een overeenkomst. Waldek heeft het moeilijk.