Spoilers week 20: 13 januari t/m 17 januari

Aflevering 3496 – maandag 13 januari 2014
Ann houdt voet bij stuk. Judith is nerveus. Sam zoekt een luisterend oor, maar kan hiervoor niet bij Tim terecht. Frank wil duidelijkheid scheppen, maar er wacht hem een verrassing. Toon krijgt slecht nieuws te horen.

Aflevering 3497 – dinsdag 14 januari 2014
Frank doet Eddy een belofte, maar kan hij ze waarmaken? De gemoederen tussen Marianne en Ann lopen hoog op. Emma doet nog altijd heel afstandelijk tegenover Judith. Peggy is geschokt wanneer ze de waarheid verneemt over Franks ongeval. In de Frens komt het tot een handgemeen en Jens moet tussenbeide komen. Sam zoekt uitleg bij Tim.

Aflevering 3498 – woensdag 15 januari 2014
Julia is zenuwachtig. Peggy neemt contact op met Toon. Voor Stan is de maat vol. Sam roept Frank op het matje. Sam hoort voor het eerst de naam Femke vallen. Lowie houdt Jana extra op afstand. Paulien neemt een drastische beslissing. Tom tracht zijn familie bij elkaar te houden, maar Marianne wil het onderste uit de kan.

Aflevering 3499 – donderdag 16 januari 2014
Ann onderneemt zelf ook actie. Paulien wordt hard aangepakt door Bram en vindt steun bij Lowie. Sam zoekt Tim op met een wel heel duidelijke vraag. Tussen Judith en Emma gaat het steeds beter. Simonne en Yvette zijn terug van Amerika.

Aflevering 3500 – vrijdag 17 januari 2014
Mayra heeft een verrassing voor Ann. Marianne krijgt slecht nieuws. Bram lijkt niet ongevoelig voor Pauliens openhartigheid. Simonne en Yvette maken zich allebei zorgen over Franky en Tibo. Lowie leert iemand nieuw kennen. Luc heeft een interessant aanbod voor Toon. Tim en Sam hebben een goed gesprek.