Spoilers week 18: 30 december t/m 3 januari

Aflevering 3486 – maandag 30 december 2013
Frank krijgt slecht nieuws en ook Mayra zit in zak en as. Toon krijgt een uitbrander van Sam. Ann is kwaad op haar moeder en dat laat ze duidelijk merken. Men maakt zich klaar voor een feestje in de Frens en Jens is in zijn nopjes. Peter krijgt een telefoontje met heel goed nieuws voor Peggy. Julia vindt dat Lowie een stap te ver is gegaan met Luc.

Aflevering 3487 Рdinsdag 31 december 2013
Peggy loopt op wolkjes. Simonne ziet haar reis in het water vallen, maar dan komt er toch een oplossing uit de bus. Toon zoekt Frank op. Judith krijgt nieuws van Emma. In de Frens wordt een knalfuif gegeven. Vooral Tim start het nieuwe jaar goed. Marianne zoekt troost bij Geert.

Aflevering 3488 – woensdag 1 januari 2014
Tim brengt de hele nacht feestend door in goed gezelschap. Marianne wil alles terug goedmaken. Mayra kan rekenen op het begrip van Waldek. Eddy houdt Frank gezelschap. Frank krijgt een telefoontje dat hem niet onverschillig laat. Britney leest haar nieuwsjaarbrief voor. Sandrine komt op bezoek in de Zus & Zo.

Aflevering 3489 – donderdag 2 januari 2014
Simonne komt afscheid nemen van Frank. Eddy trekt zelf conclusies na het antwoord van Sam over zijn sollicitatie en stapt rechtstreeks naar de bron. Nancy krijgt telefoon van Femke. Marianne toont haar goed hart en gaat langs bij Judith. Jens is slechtgezind.

Aflevering 3490 – vrijdag 3 januari 2014
Eddy gelooft niet dat alles wat er gebeurd is, zo toevallig was en legt Frank zijn theorie voor. Sam krijgt de politie over de vloer. Jens is kwaad op Tim. Mayra gaat helemaal op in de berekeningen van haar kalender. Julia heeft een afspraak. De sfeer tussen Toon en Adil is verzuurd en Toon krijgt wroeging.