Poll: Thuispersoonlijkheid van het jaar 2013

Het is eindelijk zover! Na lang wachten staat de belangrijkste pop poll van het jaar online. Vanuit alle uithoeken van de wereld kan nu worden gestemd op het populairste Thuispersonage 2013. Vijf weken lang konden Thuisfans in de voorrondes hun grootste favorieten nomineren, dit zowel op het thuisforum als op de Thuisfansite. Er werd massaal gestemd en wij danken u daar hartelijk voor!

Er kwam een ingewikkeld wiskundig systeem aan te pas om de winnaars en vooral de wildcards te kunnen uitdelen en de 10 hoogst genoteerde personages door te sturen naar de grote finale. Er werd niet alleen gekeken naar het absolute aantal stemmen dat een personage achter zijn of haar naam kreeg, maar ook naar het procentuele aandeel van het aantal stemmen ten opzichte van het totale aantal uitgebrachte stemmen. De resultaten van het Thuisforum en de Thuisfansite werden daarna bij elkaar opgeteld.

In een ongemeen spannende nek-aan-nekrace werden door u genomineerd …. roffel roffel roffel …. in de oudere categorieën MarianneWaldekFrank en Nancy, in de categorieën met de jongere personages: FemkeTimBram en JensSimonne en Peter kaapten als beste subtoppers UITERST NIPT de wildcards weg voor de neus van Jana,Lowie, Geert en Eddy.

U kunt nu stemmen op maximaal drie genomineerden. Eén van hen zal op vrijdag 3 januari 2014 de prijs wegkapen van POPULAIRSTE THUISPERSONAGE VAN HET JAAR 2013. Vorig jaar werd Femke De Grote het populairste Thuispersonage, voor Tim Cremers en Bram Schepers. Laat uw stem horen en kies mee wie de felbegeerde trofee dit jaar mee naar (T)huis mag nemen!!!

 

[poll id=”41″]