Spoilers week 11: 11 november t/m 15 november

Aflevering 3451 – maandag 11 november 2013
De nieuwe eigenaar van de Zus & Zo lokt bij iedereen reacties uit. Marianne en Geert zijn het niet eens over de beslissing van Tom. Eddy laat Nancy zoveel mogelijk rusten. Tim ligt in de knoop met zichzelf. Peggy blijft koppig volharden in de boosheid. Simonne en Frank hebben een voorstel voor Bram. Tussen Ann en Mayra blijft er spanning heersen.

Aflevering 3452 – dinsdag 12 november 2013
Toon krijgt een uitbrander van Sam. Judith wordt hard aangepakt door Mayra en Ann. Nancy is futloos. Peggy krijgt goed nieuws. Jana heeft het moeilijk. Bram polst Simonne over haar voorstel. Luc loopt een oude bekende tegen het lijf.

Aflevering 3453 – woensdag 13 november 2013
Paulien verneemt de waarheid over Luc. Jens geeft opnieuw gitaarles, maar merkt iets raar op. Marianne en Ann herzien hun mening wat Tom betreft. Bram en Jana vertrekken uit de Zus & Zo. Mayra krijgt een leuke uitnodiging van Kurt. Peggy is nog altijd enorm gefrustreerd. Jana vangt Lowie op.

Aflevering 3454 – donderdag 14 november 2013
Tim confronteert Nancy met een brief van Femke en hij neemt Jens in vertrouwen. Paulien excuseert zich bij Lowie.
Mayra verklaart haar liefde voor Ann op een wel zeer speciale manier. Peggy weigert alle hulp. Jenny neemt het op voor Julia. Yvette legt Jana in de watten.

Aflevering 3455 – vrijdag 15 november 2013
Nancy botst op Luc. Luc krijgt van alle kanten tegenwind. Peggy kent een keerpunt in deze voor haar moeilijke tijden. Ann en Mayra maken werk van hun toekomst. Judith zet Marianne op haar plaats. Paulien en Lowie leggen het bij. Jana en Bram hebben een verrassing voor Yvette.