Spoilers 1 oktober t/m 5 oktober

Aflevering 3226 – 1.10.2012 Guy put hoop uit een gesprek met Mayra. Waldek blijft in Kasper geloven en hij lijkt beloond te worden. Peggy voelt zich schuldig. Eddy heeft een belangrijke vraag voor Nancy, maar krijgt niet het verwachte antwoord. Geert en Marianne vinden elkaar terug.

Aflevering 3227 – 2.10.2012 Guy doet Leo een voorstel. Geert heeft slecht nieuws voor Waldek en Rosa. Eddy vraagt raad aan de brouwers. Nancy mag weer gaan poetsen bij Marianne. De vriendschap tussen Geert en David staat op een laag pitje. Femke beseft dat het moeilijk zal worden de komende maanden.

Aflevering 3228 – 3.10.2012 Guy zoekt Ann op. Waldek en Rosa staan voor een zware beslissing. Katrien is onder de indruk van de leiderscapaciteiten van Jens. Bram en Jana beginnen het leeftijdsverschil te voelen. Peter vangt Peggy en Jenny op. Eddy heeft de hulp van Femke nodig. Nancy ergert zich bij Marianne en Geert.

Aflevering 3229 – 4.10.2012 Luc en Frank groeien iets dichter naar elkaar toe. Luc en Julia brengen Simonne een bezoekje. Guy bedreigt Ann. Mayra stelt Leo voor de keuze. Bram wil weer op stap, maar dat zint Jana niet. Peggy wordt geconfronteerd met Kasper. Simonne ontdekt het internetshoppen, maar haar eerste aankoop is geen groot succes.

Aflevering 3230 – 5.10.2012 David stelt Guy voor om ergens anders opnieuw te beginnen. Katrien polst bij Tim naar Jens’ liefdesleven. Mayra heeft goed nieuws voor Ann. Het komt tot een confrontatie tussen Geert, David en Marianne. Eddy haalt alles uit de kast en bezorgt Nancy de verrassing van haar leven.