Twee nieuwe personages in “Thuis”

Nieuwe personages

Vorige week verwelkomden we twee nieuwe personages in “Thuis”. Wie ze zijn en waarvan we ze kennen, wordt uitgelegd in volgende artikel, geschreven door Deredactie.be. 

De soapserie “Thuis” heeft vanavond twee nieuwe personages geïntroduceerd. Ben Van Ostade vertolkt de rol van Steven Lambrechts, de nieuwe CEO van RDT-Shipping. Annelies Boel geeft voortaan gestalte aan Marieke, een seksuele dienstverlener.
De kijkers van “Thuis” hebben vanavond (nvdr.: donderdag 27 april) kennisgemaakt met twee nieuwe personages in de soapserie. Ben Van Ostade werd geïntroduceerd als Steven Lambrechts, de CEO van RDT-Shipping.

Van Ostade vertolkt in 2008-2009 al een gastrol in “Thuis”. Toen gaf hij gestalte aan meester Van Roosbroeck. Voor actrice Annelies Boel is de rol van de seksuele dienstverlener Marieke haar debuut in “Thuis”.

“We zijn blij dat we opnieuw enkele goede acteurs aan ons kunnen binden. Annelies Boel is een opkomend talent en Ben Van Ostade hoeft geen introductie. Hij staat intussen al enkele maanden op de set en het is alsof hij hier altijd al geweest is”, meldt Hans Roggen, de producer van “Thuis”.

Ben Van Ostade (58) was de voorbije decennia te zien in verschillende televisieseries, onder meer “Alfa papa tango”, “Wittekerke”, “Heterdaad”, “De Rodenburgs” en “Vermist”. Annelies Boel studeerde in 2009 af aan de Fontys Hogeschool in Tilburg en was te zien in de musicals “Annie” en “Oliver”. Ze heeft ook al rollen vertolkt in “Aspe” en “De zonen van Van As”.

 

Bron: VRT Deredactie.be – Ludwig De Wolf