Toon verdwijnt uit “Thuis”

 

De acteur Bill Barberis (35) stapt uit “Thuis”. Sinds 2013 speelde hij de kwetsbare macho Toon, een van de klussers bij De Kabouters. Gisteren nam hij afscheid van de set en zijn collega’s van “Thuis”.

Er verdwijnt opnieuw een vast personage uit de populaire soap. Nadat Joy-Anna Thielemans, Chris Boni en Janine Bischops “Thuis” hebben verlaten, is het nu de beurt aan de vandaag jarige Bill Barberis. Barberis is 35 jaar oud.

“Ik heb mijn periode als werk bij “Thuis” nooit als werk beleefd”, laat Barberis weten. “Het was een speeltuin waar ik mijn ei kwijt kon, waar ik bijleerde, waar ik me rot amuseerde.” Wat er na de populaire soap komt, weet de acteur nog niet. “De toekomst wijst het uit. Ik wil het liefst van al springen in het duister en zien waar ik land. Dan kan je niet anders dan in het moment leven en je hart te volgen.”

Producer Hans Roggen vindt het jammer dat Barberis de soap verlaat. “Een acteur die zijn vleugels wil uitslaan, moet je niet tegenhouden, maar net kansen geven.” Barberis gaf al een tijdje aan dat hij, nog meer dan voorheen, actiever wilde zijn op andere sets en daarom “Thuis” wilde verlaten.

Bron: deredactie.be