Spoilers week 6: 6 oktober t/m 10 oktober

Aflevering 3621 – maandag 6 oktober 2014
Ann zet Marianne op haar plaats. Luc heeft de hulp nodig van Toon. Judith wordt geconfronteerd met Mayra. Femke is een andere mening toegedaan dan Peter. Lena moet Jens iets bekennen. Leo verrast Jenny. Geert voelt zich niet zo goed.

Aflevering 3622 – dinsdag 7 oktober 2014
Peter gaat op stap met Eddy. Marianne zoekt toenadering tot Mayra. Lowie start met zijn rijlessen. Peggy probeert optimistisch te zijn. Femke maakt zich zorgen om Peter. Waldek verliest stilaan de moed. Nancy zet Marianne met beide voeten op de grond.

Aflevering 3623 – woensdag 8 oktober 2014
Ann blijft Mayra steunen. Lowie krijgt een serieuze financiƫle opdoffer te verwerken. Peggy is bang voor wat haar te wachten staat. Femke wil dat Peter zich herpakt. Het onderwerp kinderen wordt aangesneden bij Sam en Tim. Nancy vertelt Eddy haar nieuwste idee.

Aflevering 3624 – donderdag 9 oktober 2014
Peter wil alles op alles zetten. De kaartavond in de Zus en Zo krijgt een vreemde wending. Lena heeft een belangrijke mededeling voor Olivia. Luc biedt Lowie zijn hulp aan. Nancy doet Marianne een voorstel. Mayra krijgt slecht nieuws te horen.

Aflevering 3625 – vrijdag 10 oktober 2014
Mayra en Ann hebben het niet gemakkelijk. Frank en Simonne steunen Peggy. De spanning is te snijden tussen Peter en Peggy. Nancy legt Leo op de rooster. Lowie heeft een investeerder gevonden. Er is goed nieuws voor Waldek. Toon wordt geplaagd op het werk.