Spoilers week 41: 8 juni t/m 12 juni

Aflevering 3796 – maandag 8 juni 2015
Luc voelt zich in het nauw gedreven. Frank is kwaad op Peter. Peter en Femke moeten opvang zoeken voor Lucas. Marianne loopt op wolkjes. Hélène is allesbehalve gelukkig. Peggy heeft het niet gemakkelijk met de regeling rond Dylan.

Aflevering 3797 – dinsdag 9 juni 2015
Frank wil koste wat het kost bewijzen vinden, maar hij wordt betrapt. Geert en Hélène hebben goed nieuws voor Ann en Mayra. Adil heeft vermoedens van een nieuwe romance. Peggy is druk in de weer. Yvette en Olivia trekken eropuit.

Aflevering 3798 – woensdag 10 juni 2015
Eddy en Frank verspreiden bewijsmateriaal. Nancy en Eddy krijgen een meevaller. Femke heeft het moeilijk op het werk. Bij Lowie wil het blokken maar niet lukken. Paulien heeft een voorstel gekregen, maar ze vraagt bedenktijd. Lena moet Jens teleurstellen.

Aflevering 3799 – donderdag 11 juni 2015
Paulien wil Luc spreken. Frank zet zijn speurtocht voort en dat zorgt voor een zware confrontatie met Luc. Renzo stelt Peggy teleur. Nancy loopt op wolkjes. Marianne krijgt verrassend nieuws.

Aflevering 3800 – vrijdag 12 juni 2015
Luc heeft kritiek op Femke. Simonne heeft een leuke uitnodiging voor Julia. Paulien licht Jens in over haar hersenspinsels. Frank krijgt goed nieuws. Lowie heeft een slecht examen afgelegd. Peggy voelt zich de koning te rijk. Marianne vraagt advies aan Peter.