Spoilers week 4: 23 september t/m 27 september

Aflevering 3416 – maandag 23 september 2013
Lowie heeft het moeilijk. Rosa en Jenny zitten tot over hun oren in het werk. Ann legt Judith op de rooster. Tim en Jens willen er eens tussenuit en maken plannen. Simonne laat Peggy weten dat ze vandaag niet komt werken. Nancy haar geluk kan niet op. Tibo confronteert Franky met wat hij gezien heeft.


Aflevering 3417 – dinsdag 24 september 2013
Zowel Julia als Lowie nemen een belangrijke beslissing. Judith besluit haar kinderen in te lichten. Rosa vraagt Waldek om hulp. Frank krijgt zeer slecht nieuws. Leo en Waldek zetten alles op alles om het werk gedaan te krijgen. Mayra en Sandrine hebben een leuk moeder-dochtermoment.

Aflevering 3418 – woensdag 25 september 2013
Nancy spreekt Eddy moed in. Peggy doet haar beklag bij Peter. Lowie vindt dat hij Jana moet steunen en hij gaat niet naar school. Judith betrapt Emma en er ontstaat een serieuze ruzie tussen hen beiden. Waldek vindt dat Rosa te veel werkt. Frank krijgt steun van Franky. Ann spreekt Tom aan over zijn gedrag.

Aflevering 3419 – donderdag 26 september 2013
Emma maakt het Judith niet gemakkelijk. Na een ongelukje in de keuken is Rosa buiten strijd en moet Waldek inspringen. Er wordt voor het eerst een kaartavond georganiseerd in de Zus en Zo. Tim spreekt Nancy aan over Femke. Geert en Marianne ontfermen zich vandaag over Britney. Jana en Bram kunnen het hoofdstuk Jack nog niet afsluiten.

Aflevering 3420 – vrijdag 27 september 2013
Nancy heeft een fameuze kater, waardoor Britney nog altijd bij Marianne en Geert verblijft. Simonne probeert met Tibo te praten, maar de ruzie bereikt zijn hoogtepunt. Peggy legt Simonne het vuur aan de schenen. Waldek heeft Rosa iets belangrijks te zeggen. Tussen Emma en Judith is het beeld zonder klank. Judith wijst Kurt terecht. Bram is fier op Jana.