Spoilers week 39: 26 mei – 30 mei

Aflevering 3591 – maandag 26 mei 2014
Sam zet Frank en Lowie op hun plaats. Femke belt in paniek naar Judith. Tom doet een zorgwekkende ontdekking. Mayra komt met een verrassend voorstel bij Ann. Marianne is moedeloos. Waldek krijgt bezoek van Tom. Ann heeft een mededeling voor Judith.

Aflevering 3592 – dinsdag 27 mei 2014
Judith is ongerust en Stan maakt het haar niet gemakkelijk. Toon heeft een verrassing voor Peggy en Simonne. Lowie vraagt Luc om hulp. Het klikt tussen Paulien en Adil. Nancy blijft Marianne steunen. Tussen Sam en Tim is alle onenigheid verdwenen.

Aflevering 3593 – woensdag 28 mei 2014
Ann en Mayra krijgen slecht nieuws. Marianne geeft een etentje. De spanning bij Judith en Tom stijgt. Jana en Olivia zijn bezig met de voorbereidingen van het verrassingsfeest voor de verjaardag van Lowie. Frank en Toon worden terug met elkaar geconfronteerd. Sam heeft nieuws voor Frank.

Aflevering 3594 – donderdag 29 mei 2014
Femke en Peter beginnen aan een nieuw hoofdstuk in hun leven. Peggy krijgt bezoek van Ann. Marianne zoekt contact met Geert. Lowie geniet van een onvergetelijke verjaardag. Adil mag op de hulp van Toon rekenen. Waldek verrast Rosa.

Aflevering 3595 – vrijdag 30 mei 2014
De voorbereidingen van het eindejaarbal zijn gestart; Jana, Olivia en Lowie amuseren zich. Marianne doet nog een laatste poging om de plannen van Ann en Mayra te verhinderen. Tom en Judith blijven niet bij de pakken zitten. Ann wordt onverwachts opgehouden. Femke en Peter zijn nerveus voor de babyborrel.