Spoilers week 36: 4 mei t/m 8 mei

Aflevering 3771 – maandag 4 mei 2015
Yvette is nerveus. Frank en Eddy hebben een plan. Rosa hoopt dat het nu de goede richting uitgaat met Peggy. William heeft een leuke uitnodiging voor Marianne. Judith en Tom plannen de verjaardag van Stan. Simonne wil antwoorden van Frank. Marianne krijgt de wind van voren van Nancy.

Aflevering 3772 – dinsdag 5 mei 2015
Luc heeft een huwelijksreis gevonden. Toon loopt op wolkjes. Femke weet van aanpakken. Simonne trekt te snel conclusies. William moet naar Toscane vertrekken. Het vertrouwen tussen Jana en Yvette is groot.

Aflevering 3773 – woensdag 6 mei 2015
Luc uit zijn frustraties tegen de verkeerde persoon. Rosa maakt het Julia niet gemakkelijk. De stress weegt op de schouders van Yvette. Peter heeft zo zijn eigen strategie om zijn doel te bereiken. Sam verrast Tim.

Aflevering 3774 – donderdag 7 mei 2015
Simonne wil Yvette in de watten leggen. Sam krijgt onverwacht bezoek. Toon ontpopt zich tot leider. Femke komt in een netelige positie terecht. Waldek en Adil plagen Toon. Frank probeert het goed te maken met Simonne.

Aflevering 3775 – vrijdag 8 mei 2015
Lowie zoekt antwoorden bij Luc. Jenny en Leo komen thuis. Frank doet een vreemde ontdekking. Er wacht Nancy een leuke verrassing. Femke doet haar best om het geluk van Renzo niet in de weg te staan. Simonne krijgt een verontrustend telefoontje.