Spoilers week 33: 14 april t/m 18 april

Aflevering 3561 – maandag 14 april 2014
Judith heeft een zware taak te volbrengen. Waldek zijn geweten speelt op en hij wil zijn verhaal aan iemand kwijt. Er komt een tip binnen bij Tim over het lopende onderzoek. Emma en Stan voelen zich schuldig. Jana krijgt steun van iedereen.

Aflevering 3562 – dinsdag 15 april 2014
Rosa vertelt Waldek dat ze een oplossing heeft gevonden voor hem. Femke en Peter moeten er even tussenuit. Marianne wil moeite doen om de vrede binnen het gezin terug te krijgen. De politie wil Mayra spreken. Lowie, Olivia en Jana verkennen het studentenleven. Bram verwerkt opnieuw een teleurstelling.

Aflevering 3563 – woensdag 16 april 2014
Ann twijfelt over de oprechtheid van Mayra. Er komt Judith nieuwe informatie over Kurt ter ore. Simonne is naar de medische keuring geweest. Emma neemt een beslissing. Bram beseft dat hij het anders moet aanpakken. Hij krijgt een voorstel van Sam. Tom troost Stan.

Aflevering 3564 – donderdag 17 april 2014
Marianne zoekt toenadering tot Mayra. Judith wil haar kinderen beschermen. Toon steunt Peggy ten volle. Jens skypet met zijn vader; het wordt een emotioneel gesprek. Ook voor Emma is het geen gemakkelijke tijd, maar gelukkig vindt ze troost bij een vriend. Bram heeft een antwoord klaar voor Sam.

Aflevering 3565 – vrijdag 18 april 2014
Jens is slechtgezind. Judith besluit dan toch de waarheid te vertellen. Voor Ann en Mayra is er goed nieuws. Toon schept op over wat hij Peter gelapt heeft. Marianne neemt een belangrijke beslissing. Bram doet Jana een voorstel.