Spoilers week 30: 24 maart t/m 28 maart

Aflevering 3546 – maandag 24 maart 2014
Julia en Paulien spenderen tijd samen. Stan en Emma hebben een vreselijke week achter de rug. Jens weet zich geen houding te geven in de Frens. Peter heeft een voorstel voor Femke. Waldek vindt een luisterend oor bij Mayra, tot onbegrip van Rosa. Jana is kwaad op iedereen rondom haar, maar dan staat Bram voor haar…

Aflevering 3547 – dinsdag 25 maart 2014
Julia wil niet dat Luc zich moeit met haar problemen. Femke heeft het moeilijk met het voorstel van Peter. Judith roept Kurt op het matje en vraagt om uitleg. Jens zit in zak en as. Bram wil met Paulien spreken. Jana zoekt Jack op en ontdekt dat zij niet de enige is die dat doet.

Aflevering 3548 – woensdag 26 maart 2014
Het eerste evenement van Luc is een feit. Nancy daagt Rosa en Peggy uit. Lowie en Paulien praten terug met elkaar. Marianne krijgt van Mayra het deksel op de neus. Sam stelt zich vragen over haar werkmannen. Bram wil niet naar huis gaan. Emma neemt Jana in vertrouwen en lucht haar hart.

Aflevering 3549 – donderdag 27 maart 2014
Marianne krijgt een uitnodiging van Judith. Waldek vangt Mayra op. Nancy is hiervan getuige. Femke is kwaad op Nancy. Peggy krijgt bezoek van Sandrine. Peggy probeert Peter af te dreigen. Sam legt Bram op de rooster. Jana en Lowie leggen het bij.

Aflevering 3550 – vrijdag 28 maart 2014
Luc en Lowie lopen elkaar tegen het lijf. Tim wil zich buiten Jens zijn liefdesleven houden. Nancy heeft goed nieuws voor Marianne. Danny haalt alles uit de kast om zijn slag thuis te halen. Sam vertelt Bram dat ze een tijdelijke oplossing heeft. Rosa en Jenny proberen Peggy te troosten. Bram wil met Jana praten.