Spoilers week 27: 3 maart t/m 7 maart

Aflevering 3531 – maandag 3 maart 2014
Julia maakt zich zorgen. Paulien verblijft bij Jens. Mayra wil genieten van haar gezin. Leo biedt Simonne zijn hulp aan. Rosa dringt niet door tot Peggy. Femke heeft slecht nieuws voor Nancy. Peggy krijgt bezoek van Nancy. Bram is zenuwachtig voor zijn gesprek met Jana.

Aflevering 3532 – dinsdag 4 maart 2014
Rosa voelt zich uitgesloten. Mayra en Marianne maken ruzie. Simonne probeert met Peggy te praten. Tim wil Jens koppelen. Nancy komt op voor haar dochter. Bram begint met goede moed een gesprek met Jana.

Aflevering 3533 – woensdag 5 maart 2014
Luc stelt zijn plannen voor. Julia is het niet eens met een beslissing die Luc neemt. Rosa zoekt hulp voor Peggy. Jenny en Rosa krijgen een financiƫle tegenvaller te verwerken. Lowie plaagt Bram. Paulien wil met Bram spreken. Tom zit tot over zijn oren in het werk.

Aflevering 3534 – donderdag 6 maart 2014
Julia blijft bij de keuze die ze heeft gemaakt. Rosa zit met de handen in het haar, maar Waldek heeft een oplossing. Peggy krijgt een bezoekje van Ann. Simonne krijgt nieuws uit de Verenigde Staten. Peter moet thuis blijven op doktersbevel. Judith en Tom zien elkaar zeer weinig.

Aflevering 3535 – vrijdag 7 maart 2014
Luc en Julia staan voor een zware opdracht. Luc doet Rosa en Jenny een zakelijk voorstel. Peggy wil Femke iets belangrijks vragen. Rosa krijgt zeer schokkend nieuws. Mayra haar geheim dreigt uit te komen. Danny heeft zijn oog op iemand laten vallen. Ann krijgt een belangrijke brief. Jana heeft een verrassing voor Bram.