Spoilers week 25: 17 februari t/m 21 februari

Aflevering 3521 – maandag 17 februari 2014
Paulien heeft terug hoop op liefdesvlak. Jens is helemaal niet blij met de situatie tussen zijn werknemers. Mayra en Marianne maken ruzie. Femke krijgt bezoek. Tom waarschuwt Marianne dat ze te ver gaat. Bram zoekt steun bij Frank. Jana gaat niet mee op uitstap.

Aflevering 3522 – dinsdag 18 februari 2014
Julia moet haar ware gevoelens verbergen. Paulien voelt zich slecht. Marianne verandert niet van mening, ook al gaan Ann en Tom niet akkoord. Bram krijgt een verrassend telefoontje. Peter zit in een tweestrijd. Frank heeft alweer goede raad klaar voor Bram.

Aflevering 3523 – woensdag 19 februari 2014
Marianne moet op geen enkele steun rekenen. Er ontstaat een ruzie tussen Peter en Peggy. Frank heeft zijn mond niet kunnen houden tegen Simonne. Paulien vindt troost bij Jens. Tim heeft voor zichzelf een belangrijke knoop doorgehakt. Waldek en Mayra leggen hun ruzie bij. Peter zit nog altijd in dubio.

Aflevering 3524 – donderdag 20 februari 2014
Julia vangt Paulien op. Jens heeft genoeg van heel de situatie en neemt een drastische beslissing. Geert denkt dat hij Marianne toch op andere gedachten kan brengen. Peter moet een keuze maken. Ann maakt Marianne duidelijk dat ze bij haar besluit blijft. Nancy schiet Marianne te hulp. Bram krijgt de wind van voren van Simonne.

Aflevering 3525 – vrijdag 21 februari 2014
Peter heeft zijn keuze gemaakt. Peggy krijgt het moeilijk. Waldek wil er zijn voor Mayra. Nancy is fier met de opdracht die ze kreeg van Marianne. Bram ontvangt goed nieuws. Jana en Lowie komen terug thuis.