Spoilers week 24: 9 februari t/m 13 februari

Aflevering 3711 – maandag 9 februari 2015
Jenny is kwaad op Marianne. Eddy stapt naar de vakbond. Tom en Stan zijn het niet eens met elkaar. Waldek heeft een voorstel voor Rosa. Olivia maakt plannen voor Valentijn. Jana neemt een beslissing.

Aflevering 3712 – dinsdag 10 februari 2015
Rosa zet Peggy met haar twee voeten op de grond. Adil worstelt met zijn beslissing. Femke zoekt extra hulp. Marianne laat zich niet zien. Ann en Mayra kijken uit naar betere tijden. Lowie en Olivia proberen Jana op andere gedachten te brengen.

Aflevering 3713 – woensdag 11 februari 2015
Er is opnieuw een conflict tussen Peggy en Waldek. Nancy gaat netwerken bij Femke en Ann. Lowie krijgt zijn resultaten van de examens. Hélène en Geert hebben groot nieuws. Frank biedt Waldek zijn hulp aan. Jana besluit geen verdere stappen te ondernemen.

Aflevering 3714 – donderdag 12 februari 2015
Marianne heeft nood aan een wandeling. Rosa zet Peggy op haar plaats. Stan en Tom groeien naar elkaar toe. Jenny maakt zich ongerust. Frank spreekt Sam aan. Toon plaagt Jana. Olivia en Jana krijgen ook hun resultaat van de examens.

Aflevering 3715 – vrijdag 13 februari 2015
Eddy krijgt slecht nieuws. Paulien en Adil hebben hun eerste ruzie. Het vertrouwen tussen Femke en Toon is er nog niet helemaal. Waldek heeft een belangrijke mededeling voor zijn collega’s. Nancy voelt zich goed. De ongerustheid bij Jenny neemt toe.