Spoilers week 23: 3 februari t/m 7 februari

Aflevering 3511 – maandag 3 februari 2014
Femke wil zich afzonderen, maar daar gaat niet iedereen mee akkoord. Julia blijft in tweestrijd zitten. Simonne zet Toon aan de deur. Ellen wil met Bram praten. Sam ontloopt Tim, maar Tim houdt vol en krijgt zelf verrassend nieuws te horen. Peter lucht zijn hart bij Tom. Er hangt nog altijd spanning in de lucht tussen Bram en Jana.

Aflevering 3512 – dinsdag 4 februari 2014
Het conflict tussen Sam en Tim blijft aanhouden. Mayra voelt zich niet zo goed. Judith heeft een verrassende vraag voor Tom. Peter wordt geconfronteerd met Femke. Jana krijgt het moeilijk. Toon is nergens welkom. Lowie botst alweer op zijn vader. Eddy is niet blij met de situatie thuis. Julia haar twijfels nemen de bovenhand.

Aflevering 3513 – woensdag 5 februari 2014
Simonne sluit een overeenkomst met Luc. Bram toont interesse in de leefwereld van Jana. Eddy heeft ruzie met Nancy, maar werkt het uit op de verkeerde persoon. Sam denkt dat Tim Femke nog niet helemaal uit zijn hoofd heeft gezet. Sandrine komt op bezoek bij Peggy. Femke krijgt leuk nieuws te horen. Mayra en Ann genieten van de rust.

Aflevering 3514 – donderdag 6 februari 2014
Frank geeft Bram goede raad. De twijfels van Julia ebben stilaan weg. Judith praat haar mond voorbij in verband met een patiƫnt. Femke krijgt onverwacht bezoek. Ann en Mayra plannen een zorgeloze avond. Toon en Peggy kunnen het goed met elkaar vinden. Adil loopt een blauwtje.

Aflevering 3515 – vrijdag 7 februari 2014
Marianne en Geert komen terug thuis. Nancy doet onmiddellijk haar verslag bij Marianne. Bram haalt alles uit de kast om het goed te maken met Jana. Luc neemt Sam in vertrouwen over Julia. Tim bewijst zijn liefde voor Sam. Toon en Adil hebben afgesproken in de Frens. Judith is bezorgd om Femke. Simonne laat Toon zweten.