Spoilers week 23: 1 februari t/m 5 februari

Aflevering 3921 – maandag 1 februari 2016
Rosa begint vandaag haar nieuwe leven. Peggy hoort wat de plannen van Renzo zijn. Lowie denkt er nog altijd aan om Luc in huis te nemen. Marianne bezoekt Jenny. Charité lijkt iets te verbergen.

Aflevering 3922 – dinsdag 2 februari 2016
Marianne weet niet goed wat ze moet doen. Nancy doet venijnig tegen Rosa en Peggy, maar die laten het niet aan hun hart komen. Wendy en Femke hebben een afspraak. Yvette gaat naar Ann. Lowie wil Jana iets vragen.

Aflevering 3923 – woensdag 3 februari 2016
Charité komt niet werken. Olivia heeft haar laatste examen en daarna wil ze feesten. Simonne krijgt een leuk berichtje. Nancy probeert Eddy mee te slepen in haar enthousiasme. Yvette is helemaal van de kaart.

Aflevering 3924 – donderdag 4 februari 2016
Adil heeft een kleine verrassing voor Paulien. Yvette is op zoek naar antwoorden op haar vragen. Marianne schrikt wanneer ze belangrijk nieuws verneemt. Femke doet Rosa een voorstel. Nancy verrast Femke.

Aflevering 3925 – vrijdag 5 februari 2016
Tom brengt Ann een bezoekje. De babyborrel van Hannah vindt vandaag plaats en iedereen steekt de handen uit de mouwen. Sam zet Frank in de bloemetjes. Leo is kwaad op Peggy. Peter neemt Eddy in vertrouwen.