Spoilers week 21: 19 januari t/m 23 januari

Aflevering 3696 – maandag 19 januari 2015
Marianne krijgt een voorstel van Tom en Ann te horen. Leo heeft groot nieuws voor Rosa. Simonne maakt Julia blij. Luc heeft de hulp nodig van de Kabouters. Frank wijkt niet af van zijn standpunt. Jana lucht haar hart bij Olivia.

Aflevering 3697 – dinsdag 20 januari 2015
Ann en Tom zijn ten einde raad. Rosa vreest het ergste. Adil geeft Frank goede raad. Op zakelijk vlak gaat het Peter en Luc voor de wind. Lowie praat met Sam over Toon. Luc verrast Frank. Olivia en Lowie waarschuwen Jana.

Aflevering 3698 – woensdag 21 januari 2015
Peggy heeft een impulsief idee. Olivia is jarig vandaag, maar ook Jana krijgt een cadeautje. Marianne laat zich niet zomaar doen. Rosa maakt zich ongerust. Eddy twijfelt of hij Nancy de waarheid moet vertellen. Jana laat per ongeluk in haar kaarten kijken.

Aflevering 3699 – donderdag 22 januari 2015
Lowie spreekt Toon aan. Jenny blijft niet onbewogen bij het voorstel van Peggy. Luc en Leo maken afspraken. Frank heeft nieuws voor Luc. Olivia en Lowie zijn het niet eens met elkaar. Nancy hoort Eddy uit, maar zal hij iets vertellen?

Aflevering 3700 – vrijdag 23 januari 2015
Jenny hakt een belangrijke knoop door en daar is niet iedereen even blij mee. Toon zoekt Jana op. Nancy heeft het moeilijk met Marianne. Ann en Tom staan voor een moeilijke keuze. Waldek is kwaad op Rosa. Femke is strijdvaardig.