Spoilers week 2: 9 september t/m 13 september

Aflevering 3406 – maandag 9 september 2013

Er wordt een nieuwe verklaring afgelegd bij de politie. Lowie heeft geen zin om naar school te gaan. Nancy krijgt een werkaanbieding. Tibo en Franky groeien stilaan uit elkaar. In de dokterspraktijk wordt het werk herverdeeld. Stan vraagt Judith of hij van studierichting mag veranderen. Tom vertelt Peter over zijn avondje met Judith.

 

Aflevering 3407 – dinsdag 10 september 2013

Julia heeft het moeilijk. Franky is er in de Frens met zijn gedachten niet bij en dan duikt er ook nog eens een oude vriend op. Nancy huilt uit bij Marianne en Geert en hij belooft haar te zullen helpen. Femke wil Peggy niet meer zien. Kurt mag terug beginnen werken. Judith heeft iets goed te maken bij Tom en onderneemt actie.

 

Aflevering 3408 – woensdag 11 september 2013

Lowie heeft een speciale vraag voor Julia. De ruzie tussen Tibo en Franky escaleert. Simonne huilt uit bij Mayra. Peggy moet raden waar haar huwelijksreis naartoe gaat, maar Peter maakt het haar niet gemakkelijk. Simonne staat erop dat Frank haar de volledige waarheid verteld. De date van Judith en Tom verloopt niet zoals verwacht.

 

Aflevering 3409 – donderdag 12 september 2013

Een nieuwe verdachte duikt op bij de politie en die probeert alle puzzelstukjes in elkaar te passen. Lowie vraagt raad aan Tim. Leo krijgt heel leuk nieuws te horen van Peggy. Bram probeert de brokken te lijmen tussen Tibo en Franky. De schoolresultaten van Stan zijn niet schitterend. Judith en Tom nemen een iets minder positieve beslissing.

 

Aflevering 3410 –  vrijdag 13 september 2013

Het onderzoek loopt ten einde en Tibo krijgt goed nieuws te horen. Kurt en Judith maken ruzie over de studierichting van Stan. Peggy probeert alle puzzelstukjes samen te leggen om te weten te komen waar de huwelijksreis naartoe gaat. Voor Judith en Tom belooft het een spannende dag te worden.

 

bron: http://lucbomans.webs.com/spoilers.htm