Spoilers week 2: 7 september t/m 11 september

Aflevering 3816 – maandag 7 september 2015
Paulien heeft belangrijk nieuws voor Lowie. Frank maakt zich zorgen. Tom wil klacht neerleggen. Peggy verjaart vandaag. Adil pakt Toon aan over zijn wispelturig gedrag. Hélène en Ann moeten een begrafenis plannen.

Aflevering 3817 – dinsdag 8 september 2015
Adil werkt op de zenuwen van Toon. Lena komt terug van haar sollicitatie. Marianne blijft haar onschuld uitschreeuwen. Sam en Tim zijn naar de gynaecoloog geweest. Renzo heeft een verrassing voor Peggy.

Aflevering 3818 – woensdag 9 september 2015
Lowie kan zich niet concentreren op de herexamens. Sam krijgt het moeilijk. Marianne blijft aangehouden, maar Tom twijfelt aan haar schuld. Rosa heeft een geheim wapen achter de hand. Tim is in de zevende hemel.

Aflevering 3819 – donderdag 10 september 2015
Eddy is een vat vol zenuwen. Yvette spreekt Simonne aan over Sam. Nancy is kwaad op Hélène. Judith krijgt onverwacht bezoek. Tom zoekt Marianne op. Het is een grote dag voor Lucas Events and Projects.

Aflevering 3820 – vrijdag 11 september 2015
Tom wil tegemoetkomen aan de wens van Marianne maar dat valt niet bij iedereen in goede aarde. Yvette heeft een speciaal cadeau voor Sam. William krijgt een uitnodiging van Rosa. Nancy laat zich niet kennen.