Spoilers week 16: 15 december t/m 19 december

Aflevering 3671 – maandag 15 december 2014
Sam is kwaad op Tim. Simonne krijgt een uitnodiging van Lowie. Olivia is jaloers. Tussen Peggy en Simonne loopt de spanning hoog op. Tom helpt Stan met zijn examens. Ann probeert Marianne iets duidelijk te maken. Waldek is druk in de weer met het plannen van zijn huwelijk met Rosa.

Aflevering 3672 – dinsdag 16 december 2014
Marianne is vastberaden. Simonne zoekt steun bij Frank. Renzo probeert Simonne en Peggy te verzoenen. Geert krijgt onverwacht bezoek. Olivia en Lowie hebben een aanvaring. Luc heeft nieuws voor Femke dat haar tot nadenken stemt.

Aflevering 3673 – woensdag 17 december 2014
Ann en Mayra proberen zich te concentreren op de positieve zaken. Sam heeft het moeilijk. Simonne voelt zich verraden. Femke neemt een beslissing. Luc zoekt troost bij Julia. Tim vangt Sam op. Stan en Tom hebben wilde plannen.

Aflevering 3674 – donderdag 18 december 2014
Sam zit met kopzorgen. Frank praat met Peggy. Simonne heeft een oplossing gevonden. Julia is jaloers. Marianne is volop bezig met het maken van plannen. Peter legt zijn idee uit aan Tom. Frank probeert het goed te maken met Simonne.

Aflevering 3675 – vrijdag 19 december 2014
Simonne heeft belangrijk nieuws voor Peggy. Stan komt thuis met zijn rapport. Tim is fier op Sam. Nancy en Eddy krijgen een belangrijke opdracht van Marianne. Jana krijgt een mysterieus cadeau. Er is een familiediner bij Lowie.