Spoilers week 14: 30 november t/m 4 december

Aflevering 3876 – maandag 30 november 2015
Peggy brengt Rosa terug op een vergeten spoor. Nancy probeert in te praten op Eddy. Peter en Femke hebben een vermoeiende nacht achter de rug. Adil vindt Paulien enorm koppig. Judith heeft het moeilijk.

Aflevering 3877 – dinsdag 1 december 2015
Eddy is allesbehalve tevreden. Peggy overhaalt Rosa om actie te ondernemen. Frank kan een belangrijk probleem oplossen. Julia en Paulien beseffen dat ze te ver gaan; wie zal de eerste stap zetten? Lowie vangt Stan op. Nancy is trots op zichzelf.

Aflevering 3878 – woensdag 2 december 2015
Waldek is jarig. Femke gaat op zoek naar opvang voor Lucas. Simonne verneemt belangrijk nieuws. Yvette krijgt een leuke uitnodiging. Olivia en Paulien hebben een fantastisch idee voor de Frens. Rosa ontvangt een leuke sms.

Aflevering 3879 – donderdag 3 december 2015
Julia mist haar dochters, zeker na een telefoontje van Katrien en ze lucht haar hart bij Simonne. Simonne worstelt zelf met haar gevoelens. Rosa krijgt bezoek. Mayra heeft een vraag voor Charité. Femke is druk aan het werk voor Lucas Events.

Aflevering 3880 – vrijdag 4 december 2015
Lowie moet papieren invullen voor Luc en dat is allesbehalve gemakkelijk. Rosa krijgt een leuke uitnodiging. Waldek heeft een date. In de Frens geniet iedereen van de avond. Wendy schakelt de hulp in van Tom. Frank en Simonne verwachten bezoek.