Spoilers week 14: 2 december t/m 6 december

Aflevering 3466 – maandag 2 december 2013
Frank krijgt een tegenvaller te verwerken. Ann en Mayra hebben een vraag voor Kurt. Emma weigert Judith meer uitleg te geven over de gebeurtenissen in de Frens. Judith beslist om zelf antwoorden te zoeken. Er is een toenadering tussen Simonne en Toon. Nancy heeft vermoedens rond Mayra en Waldek.

Aflevering 3467 – dinsdag 3 december 2013
Frank draagt de gevolgen van zijn tegenvaller. Mayra en Ann zijn zeer blij, maar Marianne deelt hun enthousiasme niet. Emma krijgt het zwaar te verduren. Judith onderneemt actie. Jana moet studeren, maar dat lukt niet zo goed. Peggy valt in voor Simonne aan de dispatch. Bram en Jana maken ruzie.

Aflevering 3468 – woensdag 4 december 2013
Frank is overmoedig, maar wordt teruggefloten door Simonne. Jana helpt Bram in de Frens. Lowie botst op zijn vader in de Zus & Zo. Stan raakt in de problemen op school. Kurt wil Ann en Mayra spreken. Nancy is kwaad op Eddy. Rosa zit met stress door de verbouwingen. Luc heeft een leuk avondje uit.

Aflevering 3469 – donderdag 5 december 2013
Frank stort zijn hart uit bij Eddy. Jens beseft dat hij in de problemen zit. Peggy neemt voor zichzelf een beslissing. Toon heeft een cadeau voor Frank. Lowie laat zich niet meer doen door Luc. Kurt verneemt van Judith wat er aan de hand is met Emma en zoekt Jens op. Luc heeft plannen met de Zus & Zo.

Aflevering 3470 – vrijdag 6 december 2013
Bram zorgt voor een verrassing ten huize Bomans. Peggy bezoekt Sandrine en daar is Marianne niet mee opgezet. In de Zus & Zo maken ze zich zorgen om de plannen van Luc. Emma en Jana hebben een goed gesprek. Eddy haalt een frats uit met Toon om Frank te steunen. Sinterklaas komt langs. Nancy begint opnieuw van alles te vermoeden.