Spoilers week 13: 24 november t/m 28 november

Aflevering 3656 – maandag 24 november 2014
Adil mist Paulien. Sam wil werken aan haar toekomst. Het komt tot een confrontatie tussen Marianne en Rosa in het ziekenhuis. Nancy en Eddy staan ’s morgens voor een verrassing. Frank doet zijn plan uit de doeken tegen Adil en Toon.

Aflevering 3657 – dinsdag 25 november 2014
Waldek zoekt Marianne op. Peter en Peggy sluiten ‘hun’ hoofdstuk voor eens en altijd af. Olivia weigert met Lena te spreken. Rosa neemt een beslissing. Ann verrast Mayra. Nancy voelt zich opzijgeschoven. Tom brengt Stan in verlegenheid.

Aflevering 3658 – woensdag 26 november 2014
Peter en Femke gaan naar het advocatenbal. Frank vraagt Simonne om een gunst. Femke krijgt verrassend nieuws. Sam moet knopen doorhakken. Lena zoekt Olivia op. Nancy is boos op Eddy. Rosa probeert Peggy los te laten. Stan tast zijn grenzen af. André nodigt Yvette uit om naar de kerstmarkt te gaan.

Aflevering 3659 – donderdag 27 november 2014
Tim krijgt minder goed nieuws over Sam. Sandrine is aan de beterhand. Jens roept de hulp in van Lowie. Marianne nodigt Geert uit voor een feestje. Olivia heeft het moeilijk. Peggy gaat terug werken en dat zorgt voor de nodige spanning.

Aflevering 3660 – vrijdag 28 november 2014
Adil en Toon laten Frank weten wat ze vinden van zijn plan. Yvette wordt verrast bij haar thuiskomst. Olivia mist haar ouders. Tom komt thuis en slaat in paniek. Tim en Sam hebben ruzie. Peggy mag Sandrine bezoeken. Rosa wil Waldek verrassen. Nancy en Eddy steken de handen uit de mouwen voor Marianne.