Spoilers week 12: 17 november t/m 21 november

Aflevering 3651 – maandag 17 november 2014
Rosa is dodelijk ongerust over Peggy. Waldek daarentegen vindt dat ze te ver is gegaan. De Kabouters halen een grapje uit. Sam heeft het niet gemakkelijk. Olivia wil het goedmaken met Lowie. Peggy’s uitstapje heeft zware gevolgen.

Aflevering 3652 – dinsdag 18 november 2014
Lowie heeft een charmeoffensief klaar voor Olivia. Sam hakt een belangrijke knoop door. Peggy ontvangt een brief van de rechtbank. Leo is kwaad op Peggy. Femke en Peter hebben een date. Toon spreekt met Sam over Tim.

Aflevering 3653 – woensdag 19 november 2014
Stan gaat voor het eerst een avondje uit. Femke en Peter zijn doodmoe. Marianne en Hélène komen tegenover elkaar te staan. Rosa krijgt een klacht wegens nachtlawaai. Sam zet een stap richting Tim. Peggy laat Simonne in de steek.

Aflevering 3654 – donderdag 20 november 2014
Marianne is bezorgd om Sandrine en roept alweer de hulp in van Geert. Waldek stelt Rosa voor de keuze. Judith geeft Tom een uitbrander; Stan plaagt Tom ermee. Jana heeft een goed gesprek met Yvette en begint te twijfelen.

Aflevering 3655 – vrijdag 21 november 2014
Sam wil met Tim praten. Sandrine moet naar het ziekenhuis. Jana heeft haar besluit genomen, maar is het nog niet te laat? Frank laat niet in zijn kaarten kijken. Rosa lucht haar hart bij Jenny. Peggy probeert het voor iedereen gemakkelijker te maken.