Spoilers week 1: 1 september t/m 5 september

Aflevering 3596 – maandag 1 september 2014
Femke en Peter staan doodsangsten uit. Er is nog altijd geen spoor van Emma. Jana, Lowie en Olivia feesten door. Ann herkent het slachtoffer van het auto-ongeval en besluit de familie in te lichten. Marianne en Mayra worden naar het ziekenhuis gebracht.

Aflevering 3597 – dinsdag 2 september 2014
Er is een doorbraak in de zoektocht naar Emma. Marianne krijgt onverwacht bezoek. Olivia is tot over haar oren verliefd en dat ontgaat ook Jana niet. Peggy neemt een belangrijke beslissing. Peter en Femke hebben een slapeloze nacht achter de rug

Aflevering 3598 – woensdag 3 september 2014
Tom gaat zijn moeder bezoeken in het ziekenhuis. Geert is nog altijd de hoofdverdachte. Judith wil actie ondernemen, maar wordt tegengewerkt. Waldek doet Lowie een voorstel. Peter vraagt Tom om hulp.

Aflevering 3599 – donderdag 4 september 2014

Paulien verneemt nieuws van Jens. Er worden verschillende verhoren afgenomen in het kader van het onderzoek naar de verdwijning van Emma. Yvette helpt Simonne uit de nood. Mayra heeft een verrassing voor Ann. Peggy neemt afscheid. Lena vertrekt naar het buitenland.

Aflevering 3600 – vrijdag 5 september 2014

Lowie verneemt wat de erfenis van Leontien inhoudt. Sam wil een nieuwe stap in haar relatie met Tim zetten. Stan besluit zich ook te moeien in de zoektocht naar Emma. Yvette heeft heuglijk nieuws. Nancy maakt zich zorgen om Marianne.