Spoilers S23W06: 2 oktober t/m 6 oktober

Aflevering 4266 – maandag 2 oktober 2017

Tom zet zijn beste beentje voor. Peter heeft een idee. Renzo speelt het spel niet helemaal eerlijk. Het is druk in de Withoeve en dan zijn er ook de spanningen tussen Kaat en Kobe. Eddy en Junes vernemen belangrijk nieuws.

Aflevering 4267 – dinsdag 3 oktober 2017

Kobe moet zich niet alleen excuseren bij Nancy. Angèle raapt haar moed bij elkaar. Tom en Arne kunnen extra genieten tijdens hun loopsessie. Femke belooft een extra verrassing voor de winnaar van de weddenschap.

Aflevering 4268 – woensdag 4 oktober 2017

Eddy geniet van zijn namiddag met Britney. Renzo en Femke organiseren de vrijgezellenfeestjes van Nancy en Dieter. Tamara kampt met de negatieve gevolgen van sociale media. Angèle en Rosa besluiten samen te spannen.

Aflevering 4269 – donderdag 5 oktober 2017

Olivia is teleurgesteld. De samenwerking tussen Adil en Waldek is nog niet op en top. Leo heeft zijn beste kostuum aangetrokken. Sam vindt haar energie stilaan terug. Kaat besluit om met Kobe te praten.

Aflevering 4270 – vrijdag 6 oktober 2017

Bob blijft bij Tamara slapen omdat zijn kamer bezet is. Sam ontmoet Arne. Paulien is gelukkig en maakt dat zeer duidelijk aan Adil. Olivia reageert opgelucht na het horen van nieuws van Bob.