Spoilers S22W41: 5 juni t/m 9 juni

 

Aflevering 4226 – maandag 5 juni 2017
Marianne maakt zich zorgen over haar dochter. Bob heeft te kampen met een zware kater. Dieter zit niet goed in zijn vel. Tom toont zich vastberaden. Frank stapt naar Sam. Rosa en Leo maken het gezellig in de Frens.

Aflevering 4227 – dinsdag 6 juni 2017
Sam zit met ongelooflijk veel twijfels. Dieter en Nancy besluiten een eerlijk gesprek met elkaar aan te gaan. Ann is ongelukkig. Lowie loopt gefrustreerd rond. Frank en Eddy blijven elkaar steunen. Adil en Waldek krijgen slecht nieuws.

Aflevering 4228 – woensdag 7 juni 2017
Bob moet ervoor zorgen dat Lowie zich beter voelt. Nancy zoekt steun bij Charité. Frank wordt enorm gekwetst. Marianne besluit dat ze genoeg van de zijlijn heeft toegekeken. Ook Simonne blijft niet bij de pakken zitten.

Aflevering 4229 – donderdag 8 juni 2017
Lowie mag niet gestoord worden. Ann loopt op de toppen van haar tenen en dat heeft invloed op haar werk. Tom voelt zich geradbraakt. Frank wordt geconfronteerd met zijn tekortkomingen. Waldek voert reclame voor de Kabouters.

Aflevering 4230 – vrijdag 9 juni 2017
Karin haar acties werpen hun vruchten af, en ook Bob mag best trots zijn op zichzelf. Paulien is ervan overtuigd dat haar moeder klaar is om terug op eigen benen te staan. Julia zelf twijfelt daar echter aan. Marianne heeft een belangrijke afspraak.