Spoilers S22W32: 3 april t/m 7 april

Aflevering 4181 – maandag 3 april 2017
Renzo en Charité genieten van een rustige ochtend, tot Nancy binnenvalt. Tamara probeert Olivia te helpen. Tom voelt het warm worden onder zijn voeten. Karin vertrekt naar Dallas. Luc stooft Waldek een peer.

Aflevering 4182 – dinsdag 4 april 2017
Luc wil graag een foto van Lowie voor op zijn kamer. Britney logeert bij een vriendinnetje. Leo is helemaal in de war. Rosa maakt zich zorgen over Sandrine. Renzo organiseert een feestje en stelt lijstjes op.

Aflevering 4183 – woensdag 5 april 2017
Femke dreigt de plannen van Peter te dwarsbomen. Paulien haalt een grapje uit met Adil. Leo zoekt Luc op en botst daarbij op Marianne. Frank heeft het moeilijk met de aanwezigheid van Sam. Rosa is argwanend.

Aflevering 4184 – donderdag 6 april 2017
Waldek overslaapt zich en komt te laat op het werk. Simonne en Kaat maken zich zorgen over Frank. Lowie zoekt Luc op. Kobe en Peter delen een geheim. Judith laat Ann eens goed uitrazen over haar problemen.

Aflevering 4185 – vrijdag 7 april 2017
Olivia en Lowie zien elkaar terug. Waldek heeft last van een kater en Frank kan het niet laten om hem te tergen. Jessica en Olivia vinden elkaar meer en meer. Angèle passeert bij Simonne. Peter zet Femke in de bloemetjes.