Spoilers 3 december t/m 7 december

Aflevering 3271 – 3.12.2012 Franky en Jens krijgen hulp met hun café. Er bestaat een misverstand tussen Femke en Judith. Het onderzoek van Tim wordt tegengewerkt. Rosa is jaloers. Katrien verspreekt zich en dat leidt tot grote commotie. Tim wil de waarheid horen. Frank en Waldek zijn nog altijd kwaad op Eddy. Peter en Tom zijn het oneens over een zaak.

Aflevering 3272 – 4.12.2012 Femke helpt het onderzoek in Winterlicht een stap verder. Yvette en André doen een belangrijke ontdekking. Waldek verliest zijn geduld met Rosa. Eddy krijgt een nieuwe huisgenoot en is daar niet gelukkig mee. Tussen Mayra en Ann hangt spanning in de lucht. Tom zet zijn tanden in de zaak Ivo Courtois tegen de zin van Peter.

Aflevering 3273 – 5.12.2012 Waldek is niet thuis komen slapen en voor Rosa is het allemaal duidelijk. Yvette krijgt goed nieuws. André wil klaarheid scheppen en stapt naar de politie. Tim komt Katrien bezoeken, maar dat is allesbehalve vriendschappelijk. Jens wil niet tussen Tim en Femke staan. Peggy wordt geconfronteerd met de harde realiteit.

Aflevering 3274 – 6.12.2012 Ann wil actie ondernemen, maar wordt tegengehouden door Marianne en Tom. De vriendschap tussen Yvette en André komt op de helling te staan. Waldek en Rosa hebben een zeer emotioneel gesprek. Tussen Femke en Eddy laaien de gemoederen hoog op en Femke vlucht naar Tim. In het onderzoek wijst alle schuld in de richting van Katrien.

Aflevering 3275 – 7.12.2012 Luc krijgt onverwacht bezoek. Julia wordt op de hoogte gebracht van de situatie van Katrien. Ann heeft een besluit genomen dat leidt tot een ruzie tussen Mayra en Marianne. Er is een eerste toenadering tussen Waldek en Rosa. Peggy heeft goed nieuws voor Peter. Yvette laat André zweten. De werken in het café verlopen niet zoals gewenst.