Spoilers 27 mei t/m 31 mei

Aflevering 3396 – 27.05.2013
Luc en Lowie hebben een gesprek. Een ruzie tussen Franky, Tibo en Luc heeft ernstige gevolgen. Femke en Tim hebben twijfels. Peggy en Peter krijgen een tegenvaller te verwerken en Peggy slaat helemaal in paniek. Nancy legt de tarotkaarten voor Peggy.

Aflevering 3397 – 28.05.2013
Simonne krijgt van Luc de rekening gepresenteerd. Femke ontvangt het resultaat van haar examen. Judith confronteert Kurt met een verhaal dat ze vernomen heeft van Emma en Stan. Julia en Lowie hebben het moeilijk. Luc doet er alles aan zodat ze naar hem zouden luisteren. Tom heeft een niet alledaagse vraag voor Judith.

Aflevering 3398 – 29.05.2013
Julia zit vol met twijfels. Luc blijft voet bij stuk houden en zet Franky en Tibo voor een ultimatum. Stan en Emma stellen Judith zeer vervelende vragen. Peggy is lastig tegenover Peter. Tim en Femke leggen het bij, maar plots voelt Femke zich niet zo goed. Tom wil zijn nieuw leven met een schone lei beginnen.

Aflevering 3399 – 30.05.2013
Simonne en Nancy krijgen goed nieuws. Luc beraamt een plan om zichzelf veilig te stellen. Julia is de verjaardag van Lowie niet vergeten. Peter wordt ontvoerd. Tim en Danny vallen binnen in de Frens. Frank en Eddy maken plannen. Femke stapt naar Judith.

Aflevering 3400 – 31.05.2013
Bram verneemt schokkend nieuws en kan zich niet meer beheersen. Julia verneemt het plan van Luc. Jana zoekt Lowie op. Peggy kan op de steun van Femke rekenen. Marianne en Geert vertrekken op reis. Femke krijgt een verrassend bericht van Tim. Er is een zekere toenadering tussen Tom en Judith.