Spoilers 22 april t/m 26 april

Aflevering 3371 – 22.04.2013
Luc krijgt de politie over de vloer. Nancy wil niet dat Eddy zich nog meer in de problemen werkt. Bram heeft slecht nieuws voor Jana. Ivo Courtois, Lynn, Tom en Peter zitten rond de tafel, maar het gesprek loopt niet van een leien dakje. Frank wil zich aangeven bij de politie.

Aflevering 3372 – 23.04.2013
Luc denkt nog altijd dat alles goed zal aflopen. Frank en Eddy vertellen elk hun eigen versie van het verhaal aan de politie. Judith kan Kurt niet meer bereiken. Bram wordt opgevangen door Waldek. Marianne neemt contact op met Lynn. Femke organiseert een feestje voor Peggy en nodigt iedereen uit.

Aflevering 3373 – 24.04.2013
Simonne ontwijkt Julia. Nancy is kwaad op Eddy. Kurt daagt terug op bij Judith. Het gesprek tussen Marianne en Lynn verloopt moeilijk. Leo vertelt Rosa dat hij een verrassing heeft voor Jenny. Jana en Bram vinden steun bij elkaar. Peter wil de moed niet opgeven. Tom ziet het even niet meer zitten.

Aflevering 3374 – 25.04.2013
De puzzelstukjes vallen bij Waldek stilaan op hun plaats. Leo maakt mysterieuze plannen, tot ongenoegen van Jenny. Peter wil met Femke praten. Kurt vertelt Emma en Stan dat hij in de fout is gegaan. Tom is met verstomming geslagen wanneer hij het voorstel van Ivo Courtois voor Marianne verneemt.

Aflevering 3375 – 26.04.2013
Luc heeft een manier gevonden om Sanitechniek te redden. Frank verliest zijn zelfbeheersing. Femke houdt Peter op afstand. Emma maakt het Judith niet gemakkelijk. Tom krijgt terug een klein beetje hoop. Het wordt een emotionele dag voor Bram en Jana.