Spoilers 19 november t/m 23 november

Aflevering 3261 – 19.11.2012 Rosa wil haar huwelijk redden en raadt Waldek een praatgroep aan. Jens heeft een mogelijke investeerder gevonden voor zijn café. Franky denkt eraan zijn leven om te gooien, maar Tibo tempert zijn enthousiasme. De verkoop van de brouwerij is definitief geregeld. Geert heeft het moeilijk. Ann beseft dat ze een fout heeft gemaakt.

Aflevering 3262 – 20.11.2012 Katrien komt in een lastig parket te zitten. Waldek heeft het moeilijk. Tim moet op zoek naar een partner om te kickeren. Peter is enthousiast over zijn plan, maar voor Peggy gaat het allemaal wat te snel. Jens krijgt goed nieuws te horen. Marianne en Tom raden Ann aan om te zwijgen over haar gemaakte medische fout.

Aflevering 3263 – 21.11.2012 Luc ziet een kans om zijn machtspositie binnen Sanitechniek te vergroten. Simonne kan Franky in zijn plannen niet steunen. Peggy heeft het lastig tijdens haar bezoek aan Sandrine. Marianne krijgt nog maar eens het deksel op de neus van Geert. Katrien wordt verscheurd door schuldgevoelens, maar Femke vangt haar op.

Aflevering 3264 – 22.11.2012 Franky zit in een tweestrijd. Marianne doet een laatste wanhoopspoging om Geert bij zich te houden. André wil een politieonderzoek. Tim wil het kickertornooi winnen en bereidt zijn nieuwe partner goed voor. Ann heeft zelf ook een kandidaat-dokter gevonden. Peggy schuift het voorstel van Peter voor zich uit. Tom verneemt de plannen van Peter en Peggy.

Aflevering 3265 – 23.11.2012 Franky denkt erover om alles toch af te blazen. Waldek kan zijn verdriet kwijt tijdens de sessie van de praatgroep. Geert verhuist. Jenny vangt Marianne op. Katrien biecht alles op, maar al snel blijkt dat haar schuldgevoel onterecht is. Eddy neemt een drastische beslissing. Femke en Tim groeien naar elkaar toe.