Spoilers 18 februari t/m 22 februari

Aflevering 3326 – 18.02.2013 Alles zit Bram tegen en hij vraagt Franky om een gunst. Lowie geeft Jana het voordeel van de twijfel. Mayra wil Geert inschakelen, maar krijgt tegenkanting van Marianne. Peggy krijgt een uitnodiging voor een eerste date. Geert voelt vlinders in de buik, maar durft er niet aan toe te geven. Rosa geeft hem het nodige duwtje in de rug.

Aflevering 3327 – 19.02.2013 De date tussen Peter en Peggy dreigt geannuleerd te worden door een tussenkomst van Leo. Femke wil Tim helpen met zijn onzekerheid over het examen en schakelt Franky en Jens in. Bram krijgt een leuke verrassing van Franky. Ann zet een stap in de goede richting. Geert neemt al zijn moed bij elkaar, maar zal het lukken om de juiste woorden te vinden?

Aflevering 3328 – 20.02.2013 Frank blijft moeite doen voor Simonne. Tibo’s hoop op een gelukkig gezin verdwijnt. Bram zijn vermoeden wordt bevestigd. Simonne krijgt een leuk voorstel. Geert heeft zware concurrentie, maar Rosa blijft hem aanmoedigen. Ann lijkt zich te herpakken, maar dan gebeurt er iets verschrikkelijks. Franky heeft een oplossing voor Bram.

Aflevering 3329 – 21.02.2013 Julia en Luc hebben woorden over de opvoeding van Lowie. Ann komt onder druk te staan en breekt. Geert durft de stap eindelijk te zetten. De hulp die Franky en Jens voor Tim hadden wordt een catastrofe. Waldek moet iets verzwijgen voor Rosa en Peggy, maar zal hij dat kunnen? Bram waarschuwt Jana voor Lowie.

Aflevering 3330 – 22.02.2013 Er komt opnieuw een klacht binnen bij Luc over een mankement van een kraan. Tim krijgt goed en slecht nieuws. Ann weigert medische assistentie. Tussen Simonne en Frank is de sfeer nog altijd koel. Leo heeft een besluit genomen. Geert vertelt alles tegen Rosa en is allesbehalve blij. Jana confronteert Lowie met wat ze weet.