Spoilers 17 december t/m 21 december

Aflevering 3281 – 17.12.2012 Ten huize Bomans is de sfeer uiterst goed, nu Frank voelt dat hij een troef in handen heeft tegenover zijn broer. Femke en Tim plannen een verrassing voor Nancy. Ann maakt zich zorgen, maar Marianne heeft vertrouwen in haar advocaat. Peggy en Peter ondernemen de eerste stappen van hun toekomstplannen. Luc wil dat Simonne hem helpt.

Aflevering 3282 – 18.12.2012 Lynn krijgt niet al te positieve zaken te horen over Tom. Femke en Tim halen alles uit de kast voor de verrassing van Nancy en betrekken Rosa en Jenny erbij. Ann verneemt de uitspraak van de Orde van Geneesheren. Jana krijgt hulp tijdens het studeren en is daar zeer blij mee. Frank zet Luc op zijn plaats.

Aflevering 3283 – 19.12.2012 Luc krijgt het deksel op de neus. Ann moet een moeilijke beslissing nemen. Marianne vraagt Jenny om een gunst. Jana wordt meter van een nieuwe leerling op school. Kristof heeft een voorstel voor Katrien. Simonne wil een groot familiefeest geven voor Kerstmis. Lynn gedraagt zich anders tegenover Tom.

Aflevering 3284 – 20.12.2012 Luc weigert een kerstfeest met de hele familie, maar dat wordt hem niet door iedereen in dank afgenomen. Judith voelt dat ze er alleen voor staat met de kinderen. Marianne maakt een knieval voor Geert. Eddy en Nancy krijgen slecht nieuws. Frank wil een vrijgezellenavond organiseren voor Eddy. Femke nodigt Simonne en Frank uit voor het huwelijk van haar moeder en Eddy.

Aflevering 3285 – 21.12.2012 Simonne haar twijfel kantelt in het voordeel van Luc, maar Frank blijft bij zijn beslissing. Geert laat zijn goed hart zien. De vrijgezellenavond van Eddy loopt niet zoals gepland. Katrien neemt een beslissing die heel haar leven zal veranderen, maar ze durft niets te zeggen tegen Julia. Lynn krijgt een uitnodiging van Tom.