Spoilers 10 september t/m 14 september

Aflevering 3211 – 10.09.2012 Guy uit zijn frustraties bij David. Simonne en Julia troosten elkaar. Frank, Yvette en Franky hebben het moeilijk om alles geregeld te krijgen. De koele sfeer tussen Tibo en Bram zorgt voor spanningen tussen Tibo en Franky. Marianne liegt tegen Ann en Mayra. Leo wil de Zus en Zo extra beveiligen. Femke wil haar oude leven terug opnemen, maar dat is buiten Julia gerekend.

Aflevering 3212 – 11.09.2012 Guy zoekt Julia op en dat is niet naar de zin van Luc. De spanning tussen Geert en Marianne is te snijden. Simonne zet een eerste stap in haar revalidatie. Kasper wordt opnieuw geconfronteerd met zijn schuldeiser. Tussen Tibo en Franky worden de plooien gladgestreken. Femke krijgt haar zoveelste opdoffer en verdrinkt haar verdriet. Tim vangt haar op.

Aflevering 3213 – 12.09.2012 Tussen Luc en Guy is het koude oorlog. Paulien bereidt haar vertrek voor. Tim en Katrien organiseren een verrassingsfeest voor haar. De biervergadering mondt uit in verwijten. Marianne vraagt of Nancy terug voor haar komt werken. De aantrekkingskracht tussen Marianne en David groeit, maar ze worden in het oog gehouden. Tim steunt Femke.

Aflevering 3214 – 13.09.2012 Guy krijgt de politie weer over de vloer. Kasper heeft een besluit genomen. Tim en Katrien hebben een extra verrassing voor Paulien. Een onverwachte gast zorgt even voor een onaangename spanning op het verrassingsfeest van Paulien. Ellen pleit bij Tibo voor de relatie tussen Bram en Jana. Simonne wil te veel ineens en wordt teruggeroepen door Tibo. Femke doet haar verhaal bij Ann.

Aflevering 3215 – 14.09.2012 Julia neemt afscheid van Paulien. Julia en Luc verzwijgen hun relatie niet langer. Jenny confronteert Marianne met wat ze gezien heeft en Marianne kan niet anders dan bekennen. Simonne krijgt goed nieuws. Kasper zijn besluit kent zware gevolgen. Tibo geeft de relatie van Bram en Jana een kans. Tim komt de waarheid over het ongeval te weten.