Myriam Bronzwaar & Wim Stevens samen in theaterstuk

1003515_295673140571552_644536916_nVanaf 5 maart 2014 spelen Myriam Bronzwaar en Wim Stevens samen in het theaterstuk “Thee met honing of met citroen”.

Toneelgezelschap “vreugd in deugd” repeteert aan een nieuwe komedie. Een bedrogen echtgenoot, een minnaar in de kast, ontelbare persoonverwisselingen: alles is aanwezig om er een top-stuk van te maken. Ware het niet dat we enkele dagen voor de première zijn en er nog niets klaar is.

De decorploeg blijft ijzig kalm, de kleedster weet niet meer waar haar hoofd staat en de regisseuse loopt te stressen en ziet de tijd onverbiddellijk doortikken. Onder  de acteurs is het sfeertje gespannen. De hoofdrolspeelster (een gevallen diva die nergens meer gevraagd wordt) staat op de rand van een zenuwinzinking door de schuld van haar tegenspeler (de zoon van de producent). Onhandig, verlegen en naiëf als hij is, zet hij zijn eerste stappen op het toneel tot grote ergernis van iedereen rond hem! De avond van de première breekt aan … wat zal het worden????

Met Myriam Bronzwaar, Andrea Croonenberghs, Brecht Callewaert, Guillaume Devos, Wim Stevens, Hilde Van Wesepoel en Erik Goris

Tickets kosten 24,00 euro, er zijn geen reducties.
Groepen vanaf 15 personen: 22,00 euro.
VIP arrangement: 31,00 euro

Meer info: http://loge10theaterproducties.simpletick.com/Show/35/THEE-MET-HONING-OF-MET-CITROEN/