Maxime De Winne maakt radio

Maxime De Winne tast de hele zomer elke weekdag tussen 20.00 en 21.00 af hoe Humo op de radio kan klinken. ‘HumoRadio’ is te beluisteren via drie onafhankelijke radiostations, FM Brussel, Radio Scorpio en Antwerpen fm, en in de rest van het land via het internet. Dat meldde het weekblad eerder deze namiddag, maandag 25 juni 2012.

Het radioproject van Humo moet “een toegankelijk radioprogramma worden voor iedereen die er een vrolijke zomer van wil maken”. De hoofdingrediënten zijn “onweerstaanbare muziek en weergaloze humor”. HumoRadio gaat op maandag 02 juli van start en blijft in de ether tot eind augustus. Dat worden in totaal 45 uitzendingen.

‘HumoRadio’ zal te beluisteren zijn via 3 onafhankelijke radiostations die werken met studenten en jong talent : FM Brussel (98.8 FM, Brussel, Aalst en Mechelen), Radio Scorpio (106 FM, Leuven) en Antwerpen fm (105.4 FM, Antwerpen). In de rest van het land kan HumoRadio beluisterd en herbeluisterd worden via internet (Humoradio.be) en op de smartphone via de mobiele web-app (m.humoradio.be).

Het is de eerste radio-ervaring voor Maxime De Winne, die bekend raakte door als infiltrant in opdracht van het Eén-programma ‘Basta!’ de belspelletjes de wereld uit te helpen.

Voor de technische ondersteuning kan Humo rekenen op de ervaring en infrastructuur van FM Brussel. De Brusselse stadszender zorgt bovendien voor een instroom van jong talent.

 

Uitgebreid discussiëren over dit onderwerp kan op het forum.
 

Advertentie