Kaat terug uit VS

Fans hebben er een hele poos op moeten wachten, maar vrijdagavond was het zover: de langverwachte terugkeer van Kaat in Thuis. Het geliefde personage van Leen Dendievel (35) is na vier maanden afwezigheid terug uit de VS.

Goed nieuws voor ‘Thuis’-fans: Kaat is na vier maanden terug uit VS
Frank en Simonneke verwelkomden hun dochter Kaat met een spandoek.FOTO: VRT

In november was het even welletjes geweest voor Kaat Bomans. Het populaire Thuis-personage werd voor de zoveelste keer afgewezen door haar geslachtsverandering, intussen al drie jaar geleden. Toen was het Dries die haar brutaal aan de kant schoof toen hij ontdekte dat Kaat ooit Franky was. Kaat besloot een tijdje te verdwijnen en vertrok naar de VS, waar ze bij enkele vrienden lucht ging happen. Vrijdagavond, bijna vier maanden later, maakte Kaat opnieuw haar intrede. Haar ouders Frank en Simonneke maakten zelfs een spandoek om haar weer te verwelkomen.

Verantwoordelijk voor het tijdelijke vertrek van Kaat is haar vertolkster, Leen Dendievel. “Zij wilde eind vorig jaar graag deelnemen aan Dancing with the stars, dus verdween ze even van onze set”, vertelt producer Hans Roggen. Dendievel deed het uitstekend in de danswedstrijd van Vier en schopte het zelfs tot de finale. “Omdat ze tot begin december wegbleef, schreven we Kaat even uit het scenario van Thuis”, aldus Roggen. “Maar Leen is al een tijdje weer aan het werk, en sinds vanavond is ook Kaat terug. En ja, ze is here to stay.”

Bron: nieuwsblad.be