“Ik heb ze terug! Godmiljaar, ik heb ze terug!”

simonnefrank

 

“Thuis”-fans kunnen weer opgelucht ademhalen. Frank Bomans en zijn “suske” Simonne Backx willen opnieuw als koppel door het leven gaan, zo was vanavond te zien in de aflevering. Na enkele maanden lijkt het erop dat het weer goed komt met het fictieve “oerkoppel”.
Groot drama in soapland in mei van dit jaar. Het bekendste soapkoppel uit “Thuis” besliste om er na twintig jaar lief en leed een punt achter te zetten. Frank kon zich niet vinden in de geslachtstransitie die hun zoon Frank had ondergaan en dat begon te wegen op hun relatie.

Maanden aan een stuk vroegen de fans zich af of het ooit nog zou goedkomen, zeker nu blijkt dat Simonne een scheve schaats heeft gereden met Waldek. Sinds vanavond kunnen de kijkers gerust zijn. “Als je wil, mag je deze nacht hier blijven. Ik mis u hier in huis, Frank”, zei Simonne. “Ik heb ze terug. Godmiljaar, ik heb ze terug”, was even later te horen bij Frank.

“Vanaf de eerste dag dat Frank en Simonne door deze relatiecrisis gingen, wisten we dat het verhaal hen op een dag weer samen zou brengen”, zegt producer Hans Roggen. “Wanneer precies wisten we nog niet, maar dat het zou gebeuren wel. De vele gebeurtenissen op hun pad zoals de aanvaarding van zijn dochter Kaat, het overlijden van Yvette en de kortstondige relatie van Simonne en Waldek maakten het misschien niet gemakkelijk voor Frank en Simonne. Maar echte liefde en het voor elkaar bestemd zijn, lijken dan toch te leiden tot eeuwig samenzijn.”

 

Bron: VRT Deredactie.be – Zico Saerens